crazyjustynka - komentarze |
zapowiada sie GITeZzZ MeLaNgEeE :) Tylko szkoda , ze Lukasz sie nie odzywa... dzis juz nic nie popsuje mi humoru! mam duuuuzo ProCeNtEEE na dzampreee i bedzie dobrze! PODSUMOWANIE ROKU 2004: w 3 zdaniach : RAZ BYŁO DOBRZE RAZ ZLE! ALE CO BYLO WCZORAJ TO PRZESZLOSC- PIERDOLE! STAWIAM NA JUTRO! POSTAWISZ ZE MNA?! ZYCZE SOBIE NA NOvY 2005 ROK: MILOSCI MOCNIEJSZEJ WIARY W SIEBIE I SWOJE MOZLIWOSCI ZDROWIA WIECEJ IMPREZ TAKIEGO OPTYMIZMU DO ZYCIA JAK ZAWSZE WSPARCIA PRZYJACIOL (EVA I MIXER KOCHAM WAS) WYTRWANIA W SZKOLE to by bylo na tyle! EvUs i MiXeR Wy wiecie czego ja wam zycze! KOCHAM WAS I DZIEKI ZE BYLISCIE ZAWSZE ZE MNA!!! IDE SIE OGARNIAC PRZED IMPREZKA :) |
|
Tak napisali inni: |
31.12.2004 :: 18:12 :: dln29.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewka heh,wzruszyłam się.......nic dodać nic uj±ć.....ja tyż cię kocham,a ten rok będzie nasz,jak każdy :) |
31.12.2004 :: 18:00 :: chello083144124112.chello.pl Mixer tesh Cię kocham....Sylvester in Home....Great Pozdro for all my Friend Justynka uważaj na siebie na Imprezie..bo zostaniesh Mam± heheheOdpukać Całuje Cie słonko!!!!) |
Talk.pl :: Wróć |